Praktische info

Praktische info2018-11-20T11:15:10+00:00
Het Huis van Nicolaas is in 2018 dagelijks van 13.00 tot 17.00 uur geopend in de periode van 19 november t/m 4 december. Houdt er rekening mee dat de deuren in geval van drukte eerder kunnen sluiten.

Op doordeweekse ochtenden is het Huis van Nicolaas open voor gereserveerde bezoeken door basisscholen en instanties voor mindervaliden. Klik hier om te reserveren.

Aan de entree van het Huis van Nicolaas kom je bij de kassa. Hier worden entreetickets verkocht à €1,50 per persoon. Voor basisscholen en mindervalideninstanties die hebben gereserveerd worden tickets tegen een gereduceerd tarief van €1,00 aangeboden. De kassa is dagelijks van 12.45 tot 16.45 uur geopend. U kunt hier contant betalen en pinnen (transactiekosten €0,25).

Daarnaast heb je de mogelijkheid consumptiemunten aan te schaffen, welke voor alle drankjes en lekkernijen binnen te besteden zijn.

Het Huis van Nicolaas is gevestigd in het Franciscus Huis Weert, op loopafstand van de Weerter binnenstad.

Kom je met het openbaar vervoer naar het Huis van Nicolaas? Klik dan hier voor meer routeinformatie.

Kom je met de auto naar het Huis van Nicolaas? De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn parkeerterrein Kasteelplein, parkeergarage De Munt en parkeerdek Oud Gasthuisplein. Klik hier voor meer informatie over parkeren.