Alle kamers

Alle kamers2019-10-21T16:53:25+00:00

Keuken

Neem een kijkje in de keuken, help de Kokspieten met het maken van pepernootjes en proef de resultaten die net vers uit de oven rollen.

Pietentraining

Met een cadeautje in de hand leren de Pietjes je precies hoe het is om over de daken te klimmen op weg naar de schoorsteen. Lukt het jou in een keer?

Pakjespassage

In de Pakjespassage ligt een en├│rme stapel cadeautje klaar voor verspreiding. Misschien zie je wel een cadeautje met jouw naam erop liggen!

Boot

Alle hens aan dek! Ervaar zelf hoe het is om van Spanje naar Nederland te varen en neem plaats naast de kapitein in de stuurhut. Kijk maar uit dat je niet een storm op zee tegemoet vaart...

Troonzaal

Sinterklaas heeft het natuurlijk heel druk, maar misschien is hij wel aanwezig tijdens je bezoek. In de Troonzaal ontvangt Sinterklaas jong en oud voor een gezellig praatje of het overhandigen van de mooiste tekeningen en verlanglijstjes.

Trofee├źnkamer

Sinterklaas is al heel wat jaartjes oud. Niet zo gek dat hij, maar ook de vele Pieten en het paard in al die tijd flink wat mooie prijzen gewonnen hebben. Voor hoogste sprong over de daken, meeste pepernoten in de mond, 250e hoefijzer...

Dorpsplein

Op het Dorpsplein, het overdekte en verwarmde ontvangstplein bij het Huis van Nicolaas, kunnen kids lekker oud-Hollandse spelletjes spelen terwijl de ouders een plaatsje nemen op het terras (of even lekker meespelen).

Kapsalon

De enthousiaste Kapperpiet maakt de mooiste creaties in de eigen Kapsalon. Durf jij ook plaats te nemen in de kappersstoel?