Steun met Rabo ClubSupport

Draag jij het mooiste kinderfeest van het jaar een warm hart toe? Het Huis van Nicolaas doet mee aan Rabo ClubSupport en kan jouw steun goed gebruiken!


De organisatie van het Huis van Nicolaas bestaat volledig uit vrijwilligers en mag tijdens het evenement nog eens rekenen op de steun van circa 150 uitvoerende vrijwilligers, van gastvrouwen tot klussers en van coupeuses tot... ach je zult het wel begrijpen ;)


De vele sponsoren en partners zorgen ervoor dat het Huis van Nicolaas jaarlijks zo'n feest kan zijn. Bovendien kunnen we er met die steun voor zorgen dat de entreeprijs altijd geschikt voor ieders portemonnee blijft. Ook de Rabobank draagt daar met Rabo ClubSupport aan bij.


Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan lokale clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Leden van de Rabobank kunnen daarbij helpen. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.


Stem op het Huis van Nicolaas

Ben jij lid van de Rabobank? Steun het Huis van Nicolaas met je stem! Klik hier voor meer informatie over hoe je heel eenvoudig kunt helpen. Sinterklaas, alle vrijwilligers en de vele blije kindersnoetjes zijn je heel dankbaar!